• 1405/03/04 - 07:53
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برداشت جو از بالغ بر ۱۷ هزار هکتار مزارع استان قم

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به برداشت جو از ۱۷ هزار ۶۰۰ هکتار از مزارع استان قم گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۸۵ هزار تن محصول جو برداشت شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط سازمان جهاد کشاورزی استان قم،  مجید حمیدی گفت: بیشتر محصول جو استان قم در شهرستان قم و شهرستان جعفریه کشت می‌شود و در چند روز گذشته حدود ۴۰ درصد از محصول جو از مزارع استان قم برداشت شده و ۶۰ درصد باقی مانده نیز تا نیمه خرداد ماه از مزارع جو استان قم برداشت خواهد شد. 

 

وی افزود: امسال به دلیل بارندگی‌های مناسب فصلی و استفاده از ارقام اصلاح شده بومی مانند گوهران، یوسف، ارمغان و گلشن شاهد افزایش برداشت محصول در سطح هکتار هستیم. 

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان برداشت محصول در هر هکتار را به طور میانگین حدود ۵ تا ۵ و نیم تن عنوان کرد افزود: امسال با تدابیر اندیشیده شده در کشت، برداشت و بارندگی‌های مناسب باعث افزایش ۲۰ درصدی محصول نسبت به سال قبل شده است.
  • گروه خبری : منتخب استانها,استان قم
  • کد خبر : 267232
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم محمدعلی مریزاد
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم محمدعلی مریزاد

فیلم ها